Бисквитки


Нашият сайт използва и разрешава на трети страни да поставят бисквитки (в сесия и постоянни), пиксели / тагове, комплекти за разработване на софтуер, интерфейси за приложения ("APIs (общо "бисквитки") на нашия сайт, които събират и съхраняват определена информация за вас. Някои от тези "бисквитки" са необходими за осигуряването, защитеността и поддържането на Сайта за вас, така че докато сте в профила си и посещавате нашият сайт, други "Бисквитки" се използват, за да осигурят по-добра практическа работа на потребителите, като например:
• Да персонализирате Сайта, който помни информация за дейностите си в Сайта (например избрания от Вас език)
• Може да бъде прилаган анализ на уебсайт, като отчитане на импресии, демографски данни и интереси. Това може да включва записване на кликванията с мишката, движенията, скролването из страницата и ограничен текст, въведен в нашите формуляри на сайта чрез определени трети страни, но ще вземем достатъчно предпазни мерки, за да гарантираме, че личната информация няма да бъде събирана чрез такива записи, напр. чрез използването на необратимо маскиране. Анализът на уебсайт се използва, за подобряване на сайта ни и неговите услуги; и за да
• Ви предоставим реклама, съобразена с вашия интерес (за подробности вижте по-долу)
Реклама въз основа на интереси
Може също така да позволим на определени трети страни да поставят бисквитки на нашия сайт, за да събират информация за вашите онлайн дейности на нашия Сайт (напр. Страници, посетени от сайта и търсения, които сте извършили) и с течение на времето и през различни уебсайтове, които можете да посетите. Тази информация се използва за осигуряване на реклами, съобразени с интересите ви от нас (по електронна поща, на нашия сайт и на други уебсайтове) и от трети страни на други уебсайтове, които можете да посетите, известни също като рекламиране въз основа на интереси, и да анализирате ефективността на такава реклама въз основа на интереси. Също така може да споделяме еднопосочна информация с партньори от трети страни (напр. Facebook), които могат да комбинират хеширана информация с други идентификатори, за да предлагат реклами на Agoda по обичайния начин на други уебсайтове или мобилни приложения въз основа на вашите предишни посещения на сайта. Agoda нито подкрепя, нито одобрява целите, каузите или изявленията на никои от уебсайтовете, които показват нашите реклами.
Проследяване от няколко устройства
Също така може да комбинираме информация, събрана чрез "бисквитки", и определена информация за използването от конкретен браузър или мобилно устройство с друг компютър или устройство, които може да са свързани с вас (проследяване от различни устройства), за да оптимизираме услугите си и да предоставим съобщения и реклами на Agoda Вие. Ако не искате Agoda да комбинира такива информация за оптимизирането на комуникациите, моля, прекратете абонамента, включително и от бюлетина.
Вашият избор
Моля, прегледайте Настройките на интернет браузъра, обикновено в секцията "Помощ" или "Интернет опции", за да упражните избора си за определени "бисквитки". Ако деактивирате или изтриете бисквитките от настройките на своя интернет браузър, може да прекъснете достъпа до важни функции или характеристики на този Сайт и ще трябва да въведете отново своето потребителско име и парола.
За да научите повече за някои бисквитки, използвани за рекламиране въз основа на интереси, включително за проследяване от различни устройства, и за упражняване на определени опции за отказване, които може да имате относно бисквитките, моля, посетете Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance
Посетете уебсайтовете на трети страни, за да упражните определени опции за отказване от бисквитките:
• Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
• Facebook - https://www.facebook.com/ads/settings
• Google Ads - https://adssettings.google.com/
Чрез упражняването на този избор по отношение на рекламирането въз основа на интереси, може да продължите да получавате реклами, но мрежата, от която сте се отказали, повече няма да показва реклами, съобразени с интересите ви. Трябва да знаете също, че излизането от потребителския ви профил всъщност няма да означава, че се отказвате от персонализирани реклами.
Може да се наложи да направите такъв избор на всеки браузър и устройство, които използвате. Накрая, понастоящем сайтът не е конфигуриран да спазва сигналите на "Не проследявай“ на браузъри, освен когато това не се изисква от приложимото законодателство.
Отписване от получаване на маркетинг имейли
Можете да се откажете от получаване на маркетингови съобщения от нас по всяко време, като използвате връзката "Отписване" във всеки бюлетин или ни изпратите съобщение на
еmail: marketing@capitalcitycenter.bg


Политикa за поверителност

Политика за поверителност на http://capitaltradecenter.bg
Тази политика за поверителност се отнася за уеб сайта Кепитъл Трейд Център и модула за онлайн запитване. Тя не се отнася към събирането на информация чрез други канали. Ползвайки нашия уебсайт, се съгласявате със събирането, употребата и разкриването на Вашата информация, както е обявено по-долу в тази политика. В случай че не сте съгласни, моля не използвайте този уебсайт.
Политиката покрива обработката и защитата на лични данни съобразно изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (Регламента).
Ние подчертаваме важността на неприкосновеността на личния живот и се ангажираме да спечелим доверието на нашите клиенти, като приемем високи стандарти за защита на личната информация. Нашите правила описват вида лична информация, която събираме и получаваме, обстоятелствата, при които събираме или получаваме лична информация, правилата и процедурите, които сме установили, очертаващи нейното използване и съхранение, както и споделянето на определени видове лична информация при определени ограничени обстоятелства, процедурите, които трябва да следвате, ако имате някакви въпроси или искания по отношение на личната Ви информация или на нашите правила и процедури, както и данни за лицето, към което трябва да бъдат насочени такива въпроси или искания, както и средствата, с които да комуникирате с това лице.
По-долу ще намерите информация:
• относно отговорното за обработването на Вашите данни лице;
• какви категории лични данни обработваме;
• при какви условия обработваме данните;
• относно целите и правните основания за обработването;
• срокове за съхранение и мерки за сигурност на данните;
• как да упражните правата си съгласно ОРЗД,
• както и в кои случаи и по какъв ред споделяме Вашите данни с трети лица.
В тази политика Настоящият документ представлява известие за поверителност по смисъла на Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от: Мидъл Ийст Кепитъл ЕООД регистриран в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията с ЕИК: 203397242
В тази политика лични данни означава информация за Вас, която може да Ви идентифицира лично като например Вашите имена, личен идентификационен номер и документ за самоличност, домашен адрес, e-mail адрес или телефонен номер, и която не е обществено достъпна. Тя също така включва информация за предпочитанията на клиентите, когато такава информация се предоставя или записва от нас в процеса на предоставяне на услуги на физически лица.
ТИПОВЕ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО МОЖЕМ ДА СЪБИРАМЕ
• Информация за контакт: име, имейл адрес, телефонен номер или пощенски адрес, в случай че ни изпратите запитване или в случай, че се абонирате за нашият бюлетин
• Информация за бизнес или фирма: контакт или друга свързана информация за Вашия бизнес, в случай че се организира мероприятие или в случай че Ваши служители или посредници използват своя фирмен профил, за да работят с нас.
• Информация, която предоставяте: запитвания, отзиви, кандидатури за работа и др.
• Информация за ползването на сайта: Може да научите повече за информацията за Вашето взаимодействие със сайта, както и за настройките и управлението й в нашата Политика за употреба на бисквитки.
КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ЗА ВАС?
В контекста на дейността ни нормално е необходимо събирането и обработването на информация относно нашите клиенти. Информацията се събира непосредствено и по-специално засяга Вашето име и други идентификационни данни, данни за контакт (имейл, адрес, телефон) и др.
НАЧИНИ ЗА СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ
• Информация, която предоставяте: в случай че отправите запитване онлайн или се свържете с нас.
• Автоматично чрез бисквитки: в съответствие с действащото законодателство използваме проследяващи технологии като бисквитки за събиране на информация за Вас, на анонимна база.
• От трети страни: от хора, упълномощени да действат от Ваше име – ако правят запитвания за Вас, от социалните мрежи, доставчици на услуги за реклама и анализ.
ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШИ ДАННИ?
• В случай, че изявите своето изрично съгласие, вашите данни ще бъдат използвани за предоставяне на информация относно промоции и друга интересна информация, свързана с услугите ни.
• Използваме информация, за да отговаряме на Вашите запитвания: Ще използваме информацията, за да предоставим услугите, които сте заявили, като например да изпълним постъпило запитване за предоставени услуги.
• Използваме информация за подобрение на сайта и услугите: Може да използваме Вашата информация, за да подобрим предлаганите от нас услуги.
• Използваме информация за анализ на ефективността на сайта: Може да обработваме Вашата информация на анонимна база, за да подобрим работата на сайта.
• Използваме информация за маркетингови цели: Може да Ви изпращаме информация за нови услуги и оферти. Също може да използваме Вашата информация, за да Ви представяме реклами за наши оферти. В случай че се запишете за нашия бюлетин, ще получавате нашите промоционални имейли. Преди да започнем маркетингова дейност, получаваме Вашето съгласие според действащото законодателство. По-долу може да прочетете повече за Вашето съгласие и как може да го контролирате.
• Използваме информация, за да комуникираме с Вас: Може да се свържем с Вас по повод на Ваше бъдещо събитие.
• Използваме информация и по други начини, разрешени според действащото законодателство.
НА КАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ОБРАБОТВАМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?
Осъществяването на формите на обработване, свързани с е-маркетинг, изисква Вашето изрично съгласие да бъдете информирани по имейл, чрез обаждане и/или СМС за намаления, промоции, томболи и други маркетингови активности. Съгласието си може да предоставите като отбележите съответната отметка в края на настоящото известие. Сайта използва още форми и инструменти за предоставяне на услуга и продажби.
КАКВИ МЕРКИ ЗА ЗАЩИТА НА СЪБРАНИТЕ ДАННИ ПРЕДПРИЕМАМЕ?
Опазването и сигурността на вашите данни са важни за нас. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита. Въпреки това, при съмнение за нарушение Ви молим незабавно да се свържете с нас чрез посочените данни за контакт.
ЗА КАКЪВ СРОК СЪХРАНЯВАМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?
Данните, обработвани за е-маркетинг, на основание изрично съгласие на клиента се съхраняват до оттегляне на съгласието, но не повече от година след като са били предоставени, освен ако не сте подновили съгласието си за получаване на маркетингова информация.
С КАКВИ ПРАВА СЕ ПОЛЗВАТЕ ПРИ ОБРАБОТВАНЕТО НА ВАШИТЕ ДАННИТЕ?
ОРЗД предвижда редица възможности за защита на лицата във връзка със събирането и обработването на данни, и по-специално:
• право на достъп и информация относно обработването на вашите данни;
• право на възражение срещу обработването, когато данните се обработват въз основа легитимния интерес на дружеството;
• право да оттеглите съгласието си за обработка на данните, когато същите се обработват единствено въз основа на вашето изричното съгласие;
• право на преносимост на данните, обработвани въз основа на изричното Ви съгласие, като в зависимост от Вашите инструкции ще Ви предоставим копие от същите или автоматично ще ги прехвърлим към друга организация;
• право на коригиране в случай, че данните, които съхраняваме за вас не са точни;
• право да поискате „да бъдете забравен“, когато данните се обработват въз основа на Вашето съгласие или обработването поначало е незаконно.
• право да подадете жалба до надзорен орган (вижте повече по-долу).
ПО КАКЪВ НАЧИН СПОДЕЛЯМЕ ВАШИТЕ ДАННИ С ТРЕТИ ЛИЦА?
С оглед предоставяне на услугите ни, осигуряване на сигурността в сградата и получаване на актуална информация може да предоставим Вашите данни на трети страни, както и на следните лица за посочените по-долу цели:
• компетентни данъчни и други държавни органи при проверка;
• партньори (напр. счетоводители, дружество за външен архив или юристи при съдебен спор),
• при сливане или вливане данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени.
• При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП (ЕС, Норвегия, Исландия и Лихтенщайн), освен ако същото не е позволено изрично от местното законодателство и са налице адекватни мерки за защита.
• Споделяме Вашата информация с обработващи данни трети страни, които изпълняват избрани услуги от наше име. Споделяме Вашата информация с доставчици на услуги, които изпращат имейли за нас, като Mailchimp. Споделяме информация и с компании, които ни помагат да управляваме сайта, анализите ни, търсачки, които действат от наше име, партньори като социални мрежи, които извършват промоции и реклама.
ИМАТЕ ПРАВО ДА ОТТЕГЛИТЕ ВАШЕТО СЪГЛАСИЕ
Може да се откажете да получавате маркетингови имейли. За да спрете да получавате промоционалните ни имейли, може да се отпишете от бюлетина във всяко промоционално съобщение, което получавате от нас. Дори да се отпишете от рекламните съобщения, може да получавате съобщения във връзка с транзакции, включително отговори на Ваши запитвания.
Може да управлявате бисквитките и проследяващите технологии. За да научите как да управлявате бисквитките и други подобни инструменти, моля прегледайте нашата Политика за употреба на бисквитки.
Може да контролирате инструментите на Вашите мобилни устройства. Може да изключите локацията или пуш нотификациите от мобилното устройство, което използвате. Тези настройки зависят от вида на устройството.
Стандартни мерки за сигурност
• Потребители под 18 години: Сайтът е предназначен само за възрастни. Нямаме за цел да събираме информация за деца до 18 годишна възраст, с която могат да бъдат идентифицирани без разрешението на техните родител или настойник.
• Линкове към сайтове на трети страни: Не носим отговорност за сайтове на трети страни, към които правим връзка, или за техните политики. Ако кликнете линк към сайт на трета страна, моля прочетете политиката за поверителност на другия сайт внимателно и изберете дали да продължите да го ползвате или не.
• Запазване на данни: пазим информация, според законовите разпоредби, в срока необходим за извършване на дейностите, описани в тази Политика за поверителност.
ПО КАКЪВ НАЧИН МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С КОМПЕТЕНТИЯ НАДЗОРЕН ОРГАН?
Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД):
• лично, на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;
• с писмо, на адрес: гр. София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;
• по факс – 029153525;
• на имейла на КЗЛД – kzld@cpdp.bg;
• чрез сайта на КЗЛД на адрес: https://www.cpdp.bg/.
Запазваме си правото периодично да актуализираме тази политиката, поради което Ви окуражаваме периодично да я преглеждате, за да установявате как обработваме и защитаваме Вашите лични данни.
Ако имате въпроси относно нашата Политика за поверителност или желаете да отправите искане и да упражните права по отношение на Вашите лични данни, моля да се свържете с нашето длъжностното лице по защитата на данните: Виктория Раева e-mail: tradecenter@capitalcitycenter.bg

This is just a simple notice. Everything is in order and this is a simple link.

TOP